A Biosmalto Sensitive fogkrém ínyrecesszió, saverózió, fogászati kopás miatt visszatérő dentin -túlérzékenységben szenvedő betegeknek ajánlott, vagy fogászati kezelések (pl .fogfehérítés, fogkőeltávolítás) után vagy megelőzés céljából.
Egy új technológia felhasználásával fejlesztették ki, amely rendkívül reakcióképes és gyorsan hidroxiapatittá alakul, amely a zománc és a dentin építőköve.
A nyállal érintkezve a molekula azonnal feloldódik, és gyorsan felszabadítja a hatóanyagokat, amelyek behatolnak a sérült területekre, és gyorsan remineralizálják a zománcot és a dentint.
Lezárja a szabaddá vált dentin tubulusokat, ezáltal jelentősen csökkenti a fogérzékenységet.
Használata különösen ajánlott:
- azoknál az embereknél, akiknél a fogzománc elvesztése, a fogágygyulladás és / vagy a fogíny recessziója miatt visszatérő dentin -túlérzékenység lép fel.
- hogy megvédje a fogakat a szuvasodástól, különösen a gyökérszuvasodás ellen.
- a kopás és erózió által károsodott zománc és dentin újjáépítésére és mineralizálására.
- a dentin túlérzékenység csökkentésére olyan fogászati eljárások után is, mint a fogkő eltávolítása és a fogfehérítés.
Tulajdonságok:
- 1450 ppm fluoridot tartalmaz
- Nagyon alacsony kopás, RDA<15
- Nem tartalmaz SLS -t
- Gyorsan enyhíti a fájdalmat
- Lezárja a szabaddá vált dentin tubulusokat
- Tartós védelmet nyújt a fognyaki érzékenységgel szemben
- Gyorsan remineralizálja a zománcot és a dentint
Használata:
Naponta legalább kétszer borsónyi mennyiséggel, fogmosás után nincs szükség a száj kiöblítésére.
Az érzékeny fogakra kifejlesztett BIOSMALTO szájöblítővel együtt ajánlott használni.
Összetevők:
Puriefied Water, Glycerin, Hydrated Silica, Fluorohydroxyapatite, MgSrCarbonate Hydroxyapatite conjugated with Chitosan, Cellulose Gum, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Potassium Acesulfame, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid.
E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintéséhez és letöltéséhez kattints ide
A képek csak illusztrációk